Vineri, în timp ce relata evenimentele de la meciul jucat de olteni, pe teren propriu, cu cei de la Pandurii Târgu Jiu (scor 1-1), omul de televiziune a numit echipa gazdă „Universitatea Craiova”.

„Bă, tu o să pleci cu salvarea!”

Afrontul nu a fost înghițit de Mititelu, cel care s-a apucat să-i trimită lui Adrian Cheltuitoru mesaje de amenințare ce vizau integritatea corporală. „Bă, tu o să pleci cu salvarea de la stadion! Nenorocitule, să nu mai îndrăznești, bă, să spui Universitatea! Echipa asta clonată de nenorociții de la FRF e CS U Craiova!!!”

În repriza secundă a meciului, comentatorul a ținut să precizeze că, dacă a vorbit despre Universitatea Craiova, a făcut-o fără intenție, fiind vorba doar despre neatenție. „Am primit mesaje înainte, dar și în timpul acestei partide. Mulți dintre fanii Științei susțin că această echipă nu este adevărata Universitatea. Noi nici nu am susţinut asta! Tot timpul am spus CS Universitatea Craiova, iar dacă cumva ne-a mai scăpat îmi cer scuze. Cert e că procesul de transformare este aproape complet: culorile, sigla, imnul sunt deja ale echipei înfiinţate în sezonul trecut”, a spus Cheltuitoru.