Misterul "violului" de la Jean Monnet, dezlegat: Oana, turnată tatălui de colegele geloase

Misterul "violului" de la Jean Monnet, dezlegat: Oana, turnată tatălui de colegele geloase

Scenariul violului de la Jean Monnet este "opera" tatălui elevei. Oana a fost forţată de colegele geloase să-i povestească acestuia ce s-a întâmplat la Predeal şi, de frică, joacă după cum i se dictează.

Tatăl elevei de la Liceul "Jean Monnet" este "creierul" din spatele variantei violului, spun surse apropiate fetei. Oana R. a fost ameninţată de colegele de cameră că o pârăsc părintelui său şi, strânsă cu uşa, a fost forţată să recunoască în faţa acestuia ce s-a întâmplat la Predeal. Fata merge acum pe varianta violului de frică, spun colegii.

"Şi-a făcut colegele geloase, ele au taxat-o"

Oana îl vâna de foarte mult timp pe profesorul de sport. Nu era singura din liceu. Majoritatea liceenelor îi făceau ochi dulci profesorului şi încercau să-l cucerească. Ea a fost însă prima căreia profesorul i-a cedat, motiv întemeiat să se laude în faţa colegelor de cameră chiar după consumarea celor trei acte sexuale. Acest lucru a stârnit gelozia fetelor, mai ales că una dintre ele, despre care se spune că este cea mai bună prietenă a Oanei, era foarte îndrăgostită de dascăl.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Oana s-a lăudat în faţa colegelor de cameră după ce a întreţinut relaţii sexuale cu profesorul, pentru că aşa se procedează în acest liceu. Mai am 3-4 colege care se laudă cu achiziţiile lor", ne-a declarat o elevă care a fost în excursie la Predeal.

Viol cu repetiţie

Oana R. a spus iniţial că a fost violată, iar asta le-a enervat şi mai mult pe colegele ei. S-au gândit că e ceva putred la mijloc, pentru că nu putea fi violată de trei ori. "Aşa că au hotărât să se răzbune pe ea şi au obligat-o să-i povestească tatălui violul. Fetele au pus mâna pe numărul lui de telefon şi au ameninţat-o că dacă nu-l sună ea, îl sună ele şi practic nu i-au dat de ales. A fost ceartă mare", continuă eleva.

Ca să-i spele ruşinea, tatăl a venit cu ideea violului şi a obligat- o să depună plângere la poliţie. "Am înţeles că el este foarte fioros şi Oanei îi este tare frică de el. Nu a vrut să iasă din cuvântul lui şi a jucat aşa cum i-a dictat", susţine eleva de la Jean Monnet.

"Ne temem că nu mai ajungem întregi acasă"

Tatăl Oanei, Costel R., un om de afaceri din Galaţi, a băgat spaima şi în elevii care sunt de partea profesorului arestat. Luaţi la rost de avocatul Oanei, Cristian Sârbu, susţinătorii lui Octavian Vişan spun că le este frică să povestească ceea ce s-a întâmplat în noaptea petrecerii de la Predeal. Din acelaşi motiv nu s-au prezentat nici la procesul profesorului. Susţin că au fost ameninţaţi, presaţi şi au decis să nu facă declaraţii publice, temându- se pentru viaţa lor.

"Ne este frică să ieşim în faţă, să spunem ceea ce ştim, deoarece şi noi am fost ameninţaţi, iar asupra noastră s-au făcut presiuni. Domnule avocat Sârbu, dumneavoastră ne întrebaţi pe noi, pe elevi, de ce nu am fost la proces, când ştiţi foarte bine pe cine apăraţi. Vreţi să ne temem când ieşim de la liceu seara că nu vom ajunge întregi acasă? Ne sfidaţi, domnule avocat!", este poziţia elevilor din grupul de susţinere de pe Facebook.

REACŢIE

"Jocul misogin al unei fetiţe"

Andreea Vişan, sora profesorului acuzat de viol, a reacţionat pe Facebook la comentariile tatălui fetei, afaceristul gălăţean Costel R., care refuză să accepte rezultatul IML.

"Probabil că timpul petrecut în lumea lui l-a ţinut departe de «fetiţa lui timidă», deodată ce ea era la vârsta maturizării, în punctul mult dorit să sucească minţile bărbaţilor", susţine Andreea Vişan.

"Sunt sigură că fiind tată de fată nu este uşor, mai ales dacă este unica fiică. E normal să îi oferi totul, însă nu distruge personalitatea unui om doar pentru a intra în jocul misogin al unei fetiţe", a adăugat sora profesorului.

Ea face şi portretul elevei Oana R.: "S-a comportat ca o fetiţă care crede că, universul, doar ea şi banii tatălui ei îl pot avea". Aceasta susţine că "numai o minte bolnavă" poate recurge la un scenariu care să îl înfunde pe un om, aşa cum s-a întâmplat în cazul fratelui său. "Concluzia este una clară pentru mine. Cu toţi banii tatălui, ea nu a putut avea atenţia profesorului Vişan", punctează sora profesorului. (Petrişor Cană) Citiţi şi:

  • Cazul Jean Monnet: profesorul a vrut să-şi pedepsească eleva pentru că nu era virgină. Concluzia incredibilă a judecătorilor
  • Cazul Jean Monnet: a fost orgie bahică, nu viol
  • Icognito la liceul celebrităţilor: viaţa după viol la Jean Monnet
  • Cazul "Jean Monnet". Tatăl elevei îl ameninţă pe profesor. "Cu 20.000 de euro te fac mireasă în puşcărie"