Evenimentul Zilei > Actualitate > Misterele CRIMELOR din Pădurea NORFOLK sunt încă NEELUCIDATE. CRIMINALUL este LIBER
Misterele CRIMELOR  din Pădurea NORFOLK sunt încă  NEELUCIDATE. CRIMINALUL este LIBER

Misterele CRIMELOR din Pădurea NORFOLK sunt încă NEELUCIDATE. CRIMINALUL este LIBER

După 20 de ani de la o crimă teribilă cu autor necunoscut petrecută în Pădurea Norfolk din Marea Britanie, poliția investighează uciderea unui pensionar de 83 de ani care se plimba cu câinele prin zonă în weekendul trecut. Padurea Norfolk ascunde numeroase crime și violuri comise de-a lungul timpului ai căror autori au rămas neidentificați de poliție.

Poliția caută indicii de mai bine de 20 de ani în zonă dar fără vreun rezultat notabil iar crima comisă în weekend în pădurea Norfolk complică și mai mult acțiunile polițiștilor, scrie the sun.co.uk.

Scena crimei din East Harling, Norfolk  s-a întâmplat foarte aproape de locul unde o femei în vârstă a fost atacată și violată în urmă cu mai bine de 20 de ani. Atacatorul femeii în vârstă de 71 de ani nu a fost prins niciodată. În 1994, presa britanică a relatat despre uciderea unui bebeluș în pădurea blestemată, al cărui autor a rămas bineînțeles necunoscut. Violul rămâne încă un  caz activ la rece  deoarece poliția investighează acum orice legătură posibilă între cele două crime.

Șeful Supremului Poliției din Norfolk, Mike Fawcett, a declarat: ”Echipele de investigare   va analiza toate ipotezele din jurul acestor crime”. Bătrânul ar fi fost ucis de către niște dealeari de droguri cu care s-a întâlnit în pădure.

În schimb, localnicii au susținut că zona era plină de dealeri suspectați în timp ce poliția crede că ucigașul s-ar ascunde în pădure.

Până în momentul de față, poliția nu a oferit  detalii suplimentare în legătură cu crimele din pădurea Norfolk.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.