MISS UNIVERSE 2011. Leila Lopes, o miss naturală

MISS UNIVERSE 2011. Leila Lopes, o miss naturală

Prima tânără din Angola care câştigă marele premiu Miss Universe spune că n-ar schimba nimic la corpul ei.

Este una dintre puţinele câştigătoare de culoare ale unui concurs de acest gen şi una dintre concurentele din acest an care nu a intervenit în niciun fel asupra fizicului său. "Mă consider o persoană înzestrată cu frumuseţe interioară", a declarat concurenta care s-a născut în Beguela, oraş port la Oceanul Atlantic, în vestul Angolei. "Sunt foarte mulţumită de modul în care Dumnezeu m-a creat şi nu aş schimba nimic", a mai spus Leila atunci când juriul a întrebat-o ce ar vrea să schimbe la ea. A cucerit astfel şi publicul, dar şi arbitrii. "Rochia ei a fost superbă şi a ştiut exact ce să spună când juriul a întrebat-o de înfăţişare", a observat o persoană din public. Proba costumului de baie Titlul de Miss Universe a fost obţinut datorită unui amestec bine dozat de calităţi interioare şi exterioare. Arbitrii spun că au fost daţi pe spate de inteligenţa concurentei din Angola, dar proba costumului de baie, în care formele Leilei se văd cel mai bine, pare cel mai bun motiv pentru care fata le-a devansat pe celelalte 88 de participante. Pentru a ajunge în finală, concurentele au trecut printr-un cantonament plin de vizite caritabile, lecţii de salsa, dar şi ore întregi de pregătire pentru etapele preliminare ale concursului şi pentru concurs în sine. Încă din primele minute ale finalei au fost anunţate primele 16 clasate. Pentru celelalte fete nu a existat un clasament. A urmat proba costumului de baie, după care au rămas numai zece tinere, şi cea a rochilor de seară, când în în cursă au rămas numai cinci fete. Leila a fost îmbrăcată într-o rochie crem, lungă, decupată pe piciorul stâng şi cu un decolteu generos. A rămas în cele din urmă alături de concurentele din Ucraina, Brazilia, Filipine şi China. Cele cinci au participat la interviuri cu juriul în urma cărora s-a luat decizia finală. Emoţii şi planuri de viitor Noua Miss Universe a zâmbit tot concursul, iar în momentul în care a aflat vestea cea bună a strâns-o în braţe pe Olesya Stefanko, concurenta din Ucraina clasată în urma ei. "Am lucrat pentru mai multe cauze sociale. Lucrez pentru copiii săraci, în combaterea virusului HIV. Lucrez să îi protejez pe cei bătrâni şi trebuie să fac tot ce pot pentru ţara mea. Acum, în calitate de Miss Universe voi putea realiza cu mult mai multe", a declarat cea mai frumoasă concurentă a anului 2011.

<iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/thACO9vdT9k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> "Trebuie să fac tot ce pot pentru ţara mea. Acum, în calitate de Miss Univers voi putea realiza cu mult mai multe." LEILA LOPES, Miss Universe MISS UNIVERSE ROMÂNIA Larisa Popa nu a intrat în finală Românca nu s-a clasat în primele 16 concurente ale concursului.

Titlul de Miss Universe România i-a asigurat, însă, participarea în cantonamentul din Sao Paulo. Acolo a petrecut mai mult de trei săptămâni în care s-a pregătit pentru a da totul pe scenă. "Programul zilnic este foarte încărcat, dar pot spune deja că trăiesc experienţa vieţii mele", spunea Larisa după două săptămâni petrecute în Brazilia. Tânăra de 24 de ani, din Slatina, a mizat în cadrul concursului pe naturaleţea ei. Larisa s-a prezentat pe scenă cu o rochie roz combinată cu o curea verde la proba rochilor de seară din etapa preliminară. Tânăra a participat de două ori la Miss Universe România. Prima dată era blondă şi avea părul drept. A doua oară, şi-a schimbat look-ul apărând pe scenă cu părul şaten, ondulat şi mult mai încrezătoare. Citiţi şi:

  • Noua Miss Univers 2011 seamănă cu Michelle Obama

Ne puteți urmări și pe Google News