Obișnuită cu aparițiile soților Stagaru în care Vulpița și Viorel sunt cele mai controversate apariții tv de la emisiunea prezentată de Mirela Vaida, aceasta s-a decis să mai păstoreacă o emisiune. Este vorba despre „Acces de weekend” ce va fi difuzată în fiecare sâmbăta, de la aceeași oră, 17:00,

„Iubesc marea, iubesc șezlongul și nisipul fierbinte în bătaia soarelui, iubesc metropolele, iubesc New York-ul, dar cel mai mult iubesc să fiu alături de voi la Acces Direct”, a spus Mirela Vaida, condimentând mesajul cu un râs molipsitor.

Vulpița cea bătută de Viorel, abuz deconspirat de Emily Burghelea, asistenta Mirelei Vaida, are motive de bucurie.

Va fi în continuare cu ochii pe Vulpița și Viorel, dar din umbră va veghea, desigur, și CNA-ul. Mirela Vaida spunea inițial că formatul noii emisiuni ar fi despre familie,  despre oameni simpli.

Dar, conducerea postului a decis ca și Viorel și Vulpița să se regăsescă în poveștile de sâmbătă ale Mirelei Vaida.

„O ediţie cu şi despre oameni simpli, de care noi am fost apropiaţi întotdeauna, cu problemele lor de ordin social sau sentimental. Dar va avea şi un puternic conţinut de divertisment. Astfel, vom avea invitaţi din rândul celebrităţilor. Vom afla detalii în premieră despre noutăţile lor artistice, dar şi despre momentele importante din vieţile acestora.

Ba chiar vom pătrunde în casele lor, pe care poate unii dintre ei şi le vor prezenta în premieră la Acces Direct. Alături de noi vor fi săptămânal şi vloggeri şi influenceri, cu care vom vorbi despre tot ce credem că este important să afle publicul nostru. Aşadar, vă propunem două ore de divertisment şi informaţii utile, poveşti reale din viaţa oamenilor simpli şi a celebrităţilor”, fost mesajul vedetei, potrivit cancan.ro