Mircea Sandu a spus atunci că l-a "regulat" şi i-a "tras-o" lui Marian Iancu, preşedintele FC Timişoara, formaţie retrogradată din Liga I, după ce nu a primit licenţă.

Iată ce a răspuns şeful FRF:

Referitor la valurile create de publicarea stenogramelor ședinței Comitetului Executiv al FRF din 20 iulie 2011 și la declarațiile domnului Marian Iancu, adresez rugămintea de a se evita atribuirea anumitor conotații uneia dintre spusele mele.

Acel “regulat”, care a ieșit în evidență, venea ca răspuns la declarațiile domnului Iancu (“Mircea Sandu e un infractor și o să-l regulez”). În cadrul ședinței, am spus că s-a văzut cine e infractorul, iar acel “regulat”, care-l parafraza pe domnul Iancu, înseamnă, de fapt, “regulamentat”, pentru simplul motiv că referirea a fost făcută la decizia TAS, una care a confirmat justețea verdictului comisiei de apel a sistemului național de licențiere.

Iar acel “i-am tras-o lui Iancu” nu a fost spus la persoana întâi singular, pentru că, în ceea ce privește persoana mea, am câștigat un proces civil cu domnia sa. Acum, în Comitetul Executiv, m-am referit la faptul că TAS, prin hotărârea pe care a luat-o, nu a făcut altceva decât să confirme modul corect în care au judecat membrii acelei comisii de apel. Deci, cine i-a tras-o lui Iancu? Lezând interesele FC Timișoara și ale fotbalului timișorean, s-ar putea spune că “și-a tras-o singur”.