Mircea Geoană, nemulţumit că Guvernul i-a mărit chiria

Mircea Geoană, nemulţumit că Guvernul i-a mărit chiria

Preşedintele PSD a declarat, astăzi, că Guvernul i-a mărit chiria pentru locuinţa RAAPPS pe care o foloseşte, acest gest fiind "cadoul de plecare" al secretarului general al Guvernului, Ilie Bolojan. Geoană a afirmat că astfel de gesturi, precum mărirea chiriei la imobilul RAAPPS în care locuieşte, fac parte "din arsenalul de şantaj şi intimidare al PNL". În condiţiile în care Mircea Geoană va trebui să plătească 3.153 euro pentru chiria pe o lună, de la 1 martie, liderul PSD a apreciat că măsura Guvernului este neprincipială.

Această sumă este de aproape 15 ori mai mare decât suma pe care o plătea Geoană lunar RAAPPS-ului.

El a precizat că va mai locui în imobilul RAAPPS, chiar şi în condiţiile unei măriri a chiriei, încă o lună, două, într-o "formulă intermediară", până când îşi va achiziţiona o locuinţă.

Mircea Geoană nu este singurul pesedist cu probleme locative. Şerban Mihăilescu, căruia i-a expirat încă de la 28 februarie contractul de închiriere pentru casa din Crîngului, nu s-a mutat încă, deşi promisese că va locui la fiica sa. Astfel că, noua chirie a lui Mihăilescu este de aproximativ 4.000 de euro pe lună.

Ne puteți urmări și pe Google News

(18:14)