Evenimentul Zilei > Justitie > Mircea Băsescu, familia lui Bercea Mondial și Fane Căpățână, citați la DNA
Mircea Băsescu, familia lui Bercea Mondial și Fane Căpățână, citați la DNA

Mircea Băsescu, familia lui Bercea Mondial și Fane Căpățână, citați la DNA

Mircea Băsescu, fratele şefului statului, este aşteptat astăzi la DNA Central, pentru a fi audiat în dosarul în care fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, l-a acuzat de trafic de influenţă.

Fratele președintelui Traian Băsescu este așteptat laDNA în jurul orei 18.00,potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.Tot astăzi, la ora 14.00, au fost citați la DNA membrii familiei Anghel, iar la ora 17.00, Fane Căpățână.

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a formulat o plângere penală împotriva lui Mircea Băsescu pentru trafic de influenţă, înşelăciune şi inducerea în eroare a organelor judiciare în legatură cu dosarul în care el este acuzat de şantaj.

Avocatul acestuia, Pavel Abraham, a depus pe 13 iunie noi probe la dosar, audio şi video, care l-ar incrimina pe Mircea Băsescu, acesta fiind acuzat de familia interlopului că ar fi primit sute de mii de euro ca să intervină pentru eliberarea din arest a lui Bercea Mondial.

Fiica şi ginerele lui Bercea Mondial sunt cercetaţi de procurorii DNA – Serviciul teritorial Constanţa după ce, la sfârşitul lunii mai, au fost prinşi în flagrant în timp ce-l şantajau pe Mircea Băsescu, ameninţându-l cu darea în vileag a unor pretinse fapte de corupţie dacă nu le va da suma de 280.000 de euro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: