Evenimentul Zilei > Monden > Mircea Badea își pune o mare întrebare în cazul Caracal. Care este implicarea?
Mircea Badea își pune o mare întrebare în cazul Caracal. Care este implicarea?

Mircea Badea își pune o mare întrebare în cazul Caracal. Care este implicarea?

Revenit la emisiunea „ În Gura Presei”, Mircea Badea atragea atenția cu privire la insistența unei jurnaliste în ceea ce-l privește pe Gheorghe Dincă.

Plin de verva cu care ne-a obișnuit de foarte mulți ani, Mircea Badea a comentat deosebit de acid insistența cu care jurnalista Ene Oana Dogioiu abordează subiectul crimelor din Caracal și mai ales figura lui Gheorghe Dincă:

„O văd pe Dogioiu – și dl Ciuvică mi-a atras aici atenția- scriind zilnic despre asta absolut disperată și o singură chestie are de transmis ălora puținteilor care o urmăresc:

Dincă era un lup singuratic, nu era rețea, nu era parte din nimic mai amplu decât propria persoană diformă și schimonosită emoțional și psihologic. (…)

Este atât de disperată să transmită asta încât te întrebi: bă, de ce e atât de disperată asta? Tocmai Dogioiu de la ziare.com e atât de disperată. (…) Dar de ce ar fi securiștii atât de disperați să spună: nu, nu, Dincă era singur, nu era cu nimeni, nu, nu, era singur.

(…) Eu, personal, cred că toate variantele sunt posibile cu privire la Dincă. Problema e că au trecut trei săptămâni și toate variantele de acum trei săptămâni sunt în continuare posibile.

Asta e ceva de necontestat în speța despre Caracal, că suntem fix unde eram acum trei săptămâni și asta este total în neregulă. Ori ăia de la DIICOT n-au o circumvoluţiune valabilă, ori e ceva acolo care-i încurcă grav de tot și nu știu cum s-o scoată la capăt.

Observ că unii au certitudini, cum e Dogioiu. Atât de sigură e din prima secundă și așa de obsesiv-compulsiv ține să ne spună treaba asta că e singur, singur.”  a comentat Mircea Badea la Antena 3.