Mircea Badea, critici la adresa lui Dan Negru. Polemica continuă

Mircea Badea, critici la adresa lui Dan Negru. Polemica continuă Sursa foto: Arhiva EVZ

Mircea Badea nu a trecut cu vederea mesajul transmis de Dan Negru privind exploziile de la Crevedia. Prezentatorul de la Antena 3 a avut numai critici la adresa colegului său de breaslă.

Mircea Badea comentează în emisiunea sa de la Antena 3 CNN ultimele evenimente petrecute în România. Cel mai dezbătut subiect din ultimele zile a fost cel privind exploziile de la Crevedia. O mulțime de persoane cunoscute au reacționat față de această tragedie, printre care se numără și Smiley și Dan Negru.

Prezentatorul de la Antena 3 nu a trecut cu vederea mesajul transmis de vedeta de la Kanal D în mediul online. Prezentatorul de televiziune a spus despre colegul său de breaslă că este un manelist și a adus mai multe argumente pentru a-și susține ideea.

Mircea Badea îl numește manelist pe Dan Negru

„Smiley este revoltat după explozia de la Crevedia! Hai că mă învăţasem cu prezenţa manelistului Dan Negru, care după ce a făcut manelisme toată viaţa lui şi emisiuni cu toţi maneliştii de pe planetă, dând din mâini că n-avea vocabular, dintr-odată identifică el fenomene, le comentează, trage semnale de alarmă!

Ne puteți urmări și pe Google News

De-abia mă învăţasem cu Dan Negru şi specia lui e destul de numeroasă, e plin de Gigei care au făcut numai manelisme şi acum o ard intelectual fini şi profunzi”, a spus Mircea Badea în ediţia de luni seara, 28 august, a emisiunii „În gura presei”.

Ce mesaj a transmis Dan Negru

Dan Negru a comentat tragedia de la Crevedia în termeni duri. Prezenatorul de televiziune susține că șoferii aleg alimentarea cu GPL pentru mașinile lor din cauza prețurilor la benzină și motorină. Dan Negru a mai adăugat că în Europa circulă aproximativ 28 de milioane de mașini cu GPL.

Dan Negru, prezentator de televiziune

Dan Negru, despre exploziile de la Crevedia / Sursa foto: Dan Negru / Facebook

Din acest total, 15 milioane sunt fabricate de Dacia. Vedeta de la Kanal D susține că prețul carburanților a fost majorat excesiv în ultimele zile pentru că distribuitorii sunt „lacomi” și profită de perioada concediilor.

„De asta sunt zeci de stații ilegale GPL prin toată țara. Cândva am avut în Ploiești prima rafinărie de petrol din lume. Consumul mediu anual în România este de 7 milioane de tone de carburanți. Doar două treimi se mai produc în cele trei rafinării din țară, restul se importă. Noi, cei cu prima rafinărie de petrol din lume! Cândva.”, a scris Dan Negru pe Facebook.