Evenimentul Zilei > Social > Mircea Badea anunță un viitor sumbru: Foamea începe să vina în burtă din iunie
Mircea Badea anunță un viitor sumbru: Foamea începe să vina în burtă din iunie

Mircea Badea anunță un viitor sumbru: Foamea începe să vina în burtă din iunie

Mircea Badea face câteva remarci în stilul său caracteristic, comentând diminuarea salariilor bugetarilor.

Mircea Badea, vedeta Antenei 3, a avut câteva comentarii extrem de acide la adresa modului în care actualul guvern gestionează situația economică. Mai ales asupra modului în care sunt anticipate următoarele luni, pe c are el le vede ca fiind apogeul unei crize economice. Cu angajați concediați și venituri diminuate masiv.

„Noi (n.n. cei din Antena 3) am incasat deja veniturile dimiunate drastic pentru ca traim in economia reala. Nu e vaicareala, dimpotriva: e foarte bine sa mai ai niste venituri.

In aprilie corporatistii si bugetarii vor incasa banii din martie. Relativ neatinsi. De la jumatea lui aprilie (plus mai) insa, se schimba treaba: o parte dintre corporatisti vor fi disponibilizati, cei ramasi vor incasa binisor mai putin.

La bugetari, statul va descoperi ca n-are cum sa tina pasul cu sistemul abia anuntat(15zile/15zile) si va mai taia.

Din ce vad eu acum, foamea incepe sa vina in burta din iunie. Sau, poate nu vad bine si nu va fi nici o problema in afara de plictiseala si saturatia de Netflix.”, a scris Mircea Badea pe o rețea socială.

Vă reamintim că în Antena 3 s-a luat decizia diminuării veniturilor cu 20 la sută încă din luna martie. Într-un mesaj intern, Mihai Gâdea, directorul Antena 3 le transmitea ziariștilor:

„Am decis să ne organizăm activitatea astfel ca fiecare angajat să lucreze 128 ore pe lună, în loc de 160, ceea ce presupune plata a 80% din venit pe o perioadă de 30 de zile, astfel încât să traversăm cu bine această perioadă.

Sper ca această situație să se încheie curând, să revenim la planurile inițiale și să construim împreună, așa cum am făcut până acum.

Vă mulțumesc pentru că înțelegeți situația și pentru că alegeți să vă faceți zilnic meseria cu bună credință”, a transmis Mihai Gâdea.

Totodată s-a spus că „aceste măsuri au un caracter temporar și sunt menite a ne asigura pe termen lung respectarea angajamentelor față de telespectatori, de angajați și de partenerii de business”.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: