Mama lui Eli Gregg se ocupa cu treburile gospodărești, când de afară, acolo unde fiul său se juca împreună cu un grup de prieteni, a început să se audă zarvă mare. Și-a dat seama că lucrurile nu sunt normale când s-a trezit cu fiul său în pragul ușii, plin de sânge, informează Huffington Post.

A venit la ușă, iar când a deschis-o, l-am văzut plin de sânge și cu o bucată de metal ieșindu-i din față. A fost cu adevărat șocant! Imediat, am sunat la Urgențe. Nu știu cum s-a întâmplat nici măcar acum, dar da, a fost înfricoșător”, a declarat ulterior Jimmy Russell, mama copilului.

Acesta a fost transportat la spitalul pentru copii al orașului, dar medicii de acolo au realizat gravitatea situației, așa că l-au transferat la Spitalul Universitar din Kansas.

Acolo, după o intervenție care a necesitat precizie maximă, lama de 25 de centimetri care stătuse ore bune înfiptă în capul copilului a fost scoasă.

O jumătate de kilogram de forță în plus, iar lama i-ar fi străpuns carotida și nu mai vorbeam despre el ca fiind în viață”, a declarat și Koji Ebersole, medicul care l-a operat.

Te-ar putea interesa și: