„Mesajul meu pentru pensionari este că pensiile vor fi asigurate la timp, discutam si de posibilitatea decalării la plată mai devreme a pensiilor, şi mă refer la cele prin poştă.

Știu ca directorul Poştei române a luat toate măsurile care să ducă la expunerea redusă a pensionarilor, pensiile vor fi acordate la timp. Iar cele de pe card intră cum era prevăzut. Pentru cele livrate de postaşi nu am motive să cred că vor fi întârzieri. Am primit asigurări că postaşii sunt echipaţi corespunzător, pentru a evita orice contaminare”, a declarat miercuri ministrul Muncii la „Legile puterii”.

„Se vede în această perioadă diferenţa între cei care primesc pensiile pe card şi cei care primesc prin poştă, în sensul în care sunt avantajaţi cei care le primesc pe card, prin faptul că nu au expunerea de care se tem unii dintre dânşii faţă de orice posibilă contaminare. Ştiu sigur că directorul Poştei Române a luat, la solicitarea mea, toate măsurile care să ducă la o expunere cât mai redusă a pensionarilor la orice posibilă situaţie de infectare. Prin urmare, pensiile vor fi acordate la timp”, a subliniat ministul Muncii.