Evenimentul Zilei > Actualitate > Ministrul Educaţiei despre secretarul de stat Ştefania Duminică: „Am înţeles că se va retrage”
Ministrul Educaţiei despre secretarul de stat Ştefania Duminică: „Am înţeles că se va retrage”

Ministrul Educaţiei despre secretarul de stat Ştefania Duminică: „Am înţeles că se va retrage”

Remus Pricopie a declarat astăzi că a avut multe discuţii cu secretarul de stat Ştefania Duminică acuzată că şi-ar fi copiat integral lucrarea de masterat şi că aceasta i-ar fi dat de înţeles că se va retrage din funcţie. Până în acest moment nu a fost depusă nicio demisie.

Ministrul Pricopie a mai spus că Duminică a fost câteva zile în concediu şi i-a cerut un răgaz de câteva zile pentru a înţelege ce i se reproşează. "Mi-a cerut un răgaz de câteva zile ca să înţeleagă despre ce este vorba, pentru că era vorba despre un lucru care s-a întâmplat cu mai mulţi ani în urmă", a explicat ministrul.
Comisia de Etică a Universităţii din Bucureşti s-a autosesizat, în 7 februarie,însă până acum nu a fost avansată nicio concluzie. 
Se pare că secretarul de stat de la Educaţie, Ştefania Duminică, şi-ar fi copiat lucrarea de masterat susţinută în 2012 după o altă lucrare a unei colege, care absolvise în 2008.
Duminică şi-a luat licenţa la Facultatea de Litere a Universităţii din Bucureşti şi a făcut un master în management educaţional la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a UB, fiind doctorand în cadrul aceleiaşi universităţi, în domeniul Ştiinţele educaţiei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: