Evenimentul Zilei > Economie > Ministrul Comunicațiilor: „Toată lumea se pricepe la digitalizare. E o expresie care sună bine”
Ministrul Comunicațiilor: „Toată lumea se pricepe la digitalizare. E o expresie care sună bine”

Ministrul Comunicațiilor: „Toată lumea se pricepe la digitalizare. E o expresie care sună bine”

Toată lumea se pricepe la fotbal, politică şi, mai nou, la digitalizare, dar mulţi folosesc expresii de genul Smart City doar pentru că sună bine, nu că au ceva în spate şi că pot veni cu valoare adăugată în acest domeniu, a declarat, marţi, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Bogdan Cojocaru.

"Putem, din în ce mai mult, să dezvoltăm această industrie şi pentru mine este un privilegiu să coordonez activitatea unui astfel de minister. Mă simt ca peştele în apă, pentru că am fost şi de o parte şi de alta a baricadei în domeniu. Sunt, în momentul de faţă, suficiente iniţiative şi transpuneri de directive europene şi avem resursa necesară în cadrul ministerului. În momentul în care am intrat în minister, toată lumea se plângea de greaua moştenire, dar eu nu am avut cum să fac asta, pentru că înaintea mea au fost tot colegi de-ai mei. În România, toată lumea se pricepe la fotbal, la politică, iar de câteva luni foarte multă lume se pricepe şi la digitalizare, la Smart City etc. Unii folosesc aceste expresii doar pentru că sună bine, nu că au ceva în spate şi că pot veni cu valoare adăugată în acest domeniu", a menţionat Cojocaru, la "Ziua Comunicaţiilor", citat de Agerpres.