Miley Cyrus a fumat iarbă la majorat

Miley Cyrus  a fumat iarbă la majorat

Un nou filmuleţ în care cântăreaţa adolescentă face de puţin timp înconjurul internetului.Imaginile în care tânăra Miley Cyrus fumează plante halucinogene îi aduc un prejudiciu de imagine artistei considerate până nu demult idolul adolescenţilor.

Potrivit site-ului specializat în vedete TMZ.com, care, de altfel, a şi făcut public filmuleţul, imaginile ar fi fost filmate în noiembrie, după ce-a de-a 18-a aniversare a vedetei. Miley apare râzând nefiresc după ce a fumat dintr-o pipă din sticlă, numită de cunoscători "bong".

Surse apropiate protagonistei serialului "Hannah Montana", produs de Disney Channel, au infirmat zvonurile şi le-au spus celor de la TMZ că nu au fumat marijuana.

La auzul veştilor, tatăl actriţei, Billy Ray Cyrus, s-a declarat profun întristat.

"Îmi pare rău. Nu am ştiut nimic până acum. Sunt foarte trist. Situaţia asta mă depăşeşte", a declarat acesta într-o postare pe contul său de Twitter.

Planta "incriminatoare" este "salvia divinorum", care creşte în munţii din regiunea Oaxaca, Mexic. Ea este folosită pentru efectele sale psihoactive, iar consumul ei nu este interzis în California.

Potrivit statisticilor SUA, aproximativ un miliona de american folosesc această plantă în fiecare an.

Ne puteți urmări și pe Google News