Evenimentul ZileiMondenMike Tyson recunoaşte tot! Ce a făcut înainte de meciul cu Roy Jones Jr. FOTO

Mike Tyson recunoaşte tot! Ce a făcut înainte de meciul cu Roy Jones Jr. FOTO

Mike Tyson recunoaşte tot! Ce a făcut înainte de meciul cu Roy Jones Jr. FOTO
Mike Tyson a recunoscut că a fumat cannabis înainte de meciul cu Roy Jones Jr.-prima sa luptă din ultimii 15 ani. Declaraţiile sale sunt fulminante şi spune că aşa va muri.

Mike Tyson, a făcut declaraţiile după ce a finalizat opt runde împotriva lui Jones Jr. la Staples Center din Los Angeles, California .

„Absolut da… Ascultă, nu mă pot opri din fumat”,a declarat reporterilor Tyson după prima sa luptă din ultimii 15 ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

– Am fumat… Trebuie doar să fumez, îmi pare rău. Sunt fumător … fumez în fiecare zi. Nu am încetat niciodată să fumez cannabis”, a declarat Tyson cu privire la droguri.

Tyson a spus că a încetat să mai folosească cocaină în urmă cu aproape trei ani, dar a continuat să fumeze marijuana.

Asociația Voluntară Anti-Doping a testat fiecare boxer înainte de luptă, dar marijuana nu este o substanță interzisă. Impresionantul meci de box de sâmbătă seara s-a încheiat la egalitate.

„Nu are niciun efect asupra mea din punct de vedere negativ”, a subliniat boxerul, şi continuă: „Este doar ceea ce fac și cum sunt și cum voi muri. Nu există nicio explicație. Nu există început, nu există sfârșit … doar mă amorțește…”

Tyson s-a retras din box în 2005, după o pierdere devastatoare cu Peter McBride, dar de atunci s-a concentrat în industriei canabisului.

Tyson a făcut cunoştinţă cu industria marijuanei în 2016 (cu Tyson Holistic Holdings), care vinde produse de marijuana, precum și tulpini, extracte și produse alimentare marijuana premium. De atunci a început să fie un avocat pentru eliminarea restricțiilor legate de droguri pentru sportivi.

Mike Tyson (centru) a apărut ca avocat al marijuanei și a spus anterior că cheltuiește aproximativ 40.000 de dolari pe lună pentru droguri. În imagine: MIke Tyson în februarie 2019

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE


Accesează: