Evenimentul Zilei > Actualitate > Mihai Tudose, atac devastator după incidentul cu trenul blocat în câmp. Nesimțitul ăla trebuia să ia el apă din banii lui
Mihai Tudose, atac devastator după incidentul cu trenul blocat în câmp. Nesimțitul ăla trebuia să ia el apă din banii lui

Mihai Tudose, atac devastator după incidentul cu trenul blocat în câmp. Nesimțitul ăla trebuia să ia el apă din banii lui

Fostul premier Mihai Tudose a comentat în termeni duri incidentul în care un tren plin cu copii a rămas blocat în câmp mai bine de nouă ore.

Mihai Tudose, fost premier al României, a vorbit despre problemele de la CFR, făcând referire la cazul trenului care a rămas blocat mai bine de 9 ore în câmp. Iar pasagerii, în majoritate copii, au avut de suferit din cauza acestui incident. În timp ce Ovidiu Vizante, director la CFR Călători, a oferit o declarație năucitoare, afirmând, printre altele, că acei copii „vor primi apă la București”.

Mihai Tudose, acuzații dure după ce un tren a rămas blocat în câmp

Păi, de banii ăștia să găsească soluții ministrul, primul ministru, și dacă nici ăștia, poate poporul român. Să găsim niște jumătăți de cozi de lopata și să ne strângem să le arătăm. Acccidente există, că asta e definiția accidentului, dar mai departe, ce fac autoritățile, e responsabilitatea lor.

Mi s-a întâmplat și mie în februarie 2017 să prind un tren blocat într-un defileu. Eu nu am dormit, nici ministrul Cuc, știam exact câți pasageri erau, în două ore a fost eliberată șină și au plecat.

La 30 de km de București, nesimțitul ăla, că nu mă feresc de cuvinte, trebuia să ia el, din banii lui, 1000 de sticle de apă și să meargă cu un camion. Dacă le-a luat 10 ore să mute un pom de pe șînă, ăla nu trebuia să apuce dimineață in funcție”, a spus Mihai Tudose la România TV.

Dacă nu a fost dat afară, înseamnă că sunt părtași, că are nevoie și Cîțu de el. Am mai aflat azi că au mai fost trenuri cu întârzieri d-astea de peste 9 ore și întrebau în gara ce se întâmplă și primeau răspunsul „nu știm, mai reveniți”. Efectiv îi doare în spate, nu îi interesează, sunt șmecheri, știu că au susținere de la partid, orice se întâmplă nu sunt clintiti de acolo.

„Pe mâna ăstora e țară. Mi-a plăcut cum a zis Citu că, dacă era la guvern omul ăla, era dat afară”

Dacă mureau toți din tren, zicea „și ce să fac eu, să-i învii?”. Că nu a dormit. Dar copiii aia și părinții au dormit? Vorbim de plan de țară și ei nu sunt în stare să taie un pom, nu sunt în stare nici pe dracu să-i ia.

Pe mâna ăstora e țară. Mi-a plăcut cum a zis Citu că, dacă era la guvern omul ăla, era dat afară. Dar pe față care transformase guvernul în filiala de partid cât i-a luat să o dea afară? Nici nu a dat-o, că și-a dat ea demisia.

Ali Baba și cei 40 de hoți, Citu e Ali Baba, că el îi ține. Directorul ăla ce decizii a luat?, că zicea că nu a dormit, a luat decizii. A trmis o locomotivă și gata. Măcar sună la 112, trimiteau aia pe cineva.”, a mai spus Tudose la emisiunea „Punctul Culminant”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News