La împlinirea a 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România, Antena 1 a dat startul distracţiei. Sîmbătă seara, în ediţia iUmor, invitaţii speciali i-au luat la „roast” pe juraţi. Ediţia specială de roast s-a impus ca lider de audienţã la nivelul întregii ţări.

Un moment marcant al emisiunii a fost atuncă când Mihai Bendeac, a fost umilit de fratele său mai mic, Andrei.

„Mini” Bendeacul a venit în platou însoțit de un câine, Happy Bendeac.  Precizînd ca este mezinul familiei, Andrei a spus despre cum a venit pe lume: „ atunci când parinții au realizat că trebuie să mai facă un băiat, că poate asta iese cum trebuie”.

Andrei a continuat: „Am emoții că nu mă pricep la televiziune, dar nici fratele meu Mihai nu se pricepe. Și uite este aici. Îmi este greu sa spun răutăți despre el. Pentru mine este un exemplu, acesta fiind alt motiv de tristețe pentru ai mei.

Câinele, întrucât nu vorbește, contrar așteptărilor lui Mihai, m-a rugat să scriu cum îl vede pe fratele meu: El nu are prieteni, are colaboratori. Despre femeile pe care le aduce acasa cred că sunt de la circ. Îl auzi mereu spunând – maxim două numere și pleci”, și-a continuat tirada la adresa fratelui mai mare Andrei, spre deliciul, până și al lui Mihai Bendeac.