Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii „Ferma”, a mărturisit că niciodată nu ar putea să participe la un asemenea show în calitate de concurent. Motivul principal este, în opinia prezentatoarei, legat de condițiile grele la care sunt supuși concurenții, conform Bzi.ro.

Aceștia se află în vârful muntelui, la Valiug (Caras-Severin), unde au loc filmările reality-showului.

„Mi-am dat seama că există niște elemente aici pentru care m-aș chinui foarte tare. În primul rând, lipsa de intimitate. M-ar omorî să fac baie, duș în condițiile în care fac concurenții noștri. Asta, cu lipsa de intimitate, să trebuiască să te dezbraci cumva în văzul lumii, e o limita. Deși nu pare dar, totuși, nu am făcut nici poze în Playboy, n-am mers niciodată atât de departe.

Întotdeauna am avut un moment unde m-am oprit pentru că nu m-am simțit confortabil. Aș mai avea o problemă la dependențele astea pe care le avem toți: de ciocolată, de cafea… Din tot sufletul îi admir pe oamenii ăștia că pot. Sunt niște oameni echilibrați, care reușesc să depășească niște adicții… Tare mi-e teamă că n-aș rezista cât rezistă concurenții noștri”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Pro TV.