Michelle Obama construieşte o casă în emisiunea "Renovare extremă"

Michelle Obama construieşte o casă în emisiunea "Renovare extremă"

Prima doamnă a Statelor Unite este invitata unei ediţii a emisiunii "Renovare extremă". Michelle Obama susţine prin această apariţie familiile soldaţilor americani.

Soţia preşedintelui american vine în ajutorul lui Barbara Marshall, cea care îi ajută pe soldaţii veterani fără case să îşi facă locuinţe. Emisiunea "Renovare extremă" o susţine pe Marshall pentru ca aceasta să îşi ducă planul la bun sfârşit şi să construiască o casă care să găzduiască mai multe familii în nevoie.

Apariţia prime doamne a Americii în show-ul ABC face parte din iniţiativa ei de a susţine familiile militarilor. Ea va filma pentru emisiune joi, în oraşul Fayetteville din Carolina de Nord, iar producţia va fi difuzată în Statele Unite în luna octombrie a acestui an.

Casa care se va construi la "Renovare extremă" va avea două etaje. Tot în casă va exista şi un centru pentru ajutorarea acestor familii. Acesta va include o seră şi o zonă de joacă pentru copii.  

Michelle Obama a mai apărut luna trecută într-o emisiune pentru copii, iar în 2009 a fost invitată în "Sesame Street" pentru a promova alimentaţia sănătoasă.

Ne puteți urmări și pe Google News