În Banat și Crişana, vremea va fi și astăzi  deosebit de rece, cu maxime diurne de aproximativ 3 grade,  și cu minime negative în jur  de -4 grade.

În Transilvania, maximele vor fi chiar mai scăzute între 0  și 1 grad, în vreme ce minimele vor coborî între -6 şi -4 grade, în medie. Probabilitatea de precipitaţii se menține ridicată.
Nici Maramureşul nu face excepție. Aici maximele sunt de 2 – 3 grade, iar minimele vor oscila între -6 şi -4 grade.

În Moldova, mediile termice regionale vor fi scăzute (2 – 3 grade) la valorile maxime şi aproximativ -4 grade la cele minime.

Doar  Dobrogea are temperature diurne ceva mai ridicate 4-6 grade, și minime de 1…3 grade,

În Muntenia, se vor înregistra temperaturi maxime de aproximativ 2 grade şi minime de la -1 la 1 grad, probabilitatea de precipitaţii mai importante cantitativ şi pe arii mai extinse se păstrează, însă, și astăzi.

În Oltenia, temperaturile maxime se situează la  1 – 2 grade, iar minimele coboară  pâna  -3 – 0 grade, caracterizând o vreme deosebit de rece pentru această perioadă.

La munte, vremea va fi deosebit de rece, geroasă în cu înregistra temperaturi maxime între -6 şi -4 grade şi minime de la -11 la -10 grade, în medie și probabilitatea unor precipitaţii, mai ales sub formă de ninsoare.