Evenimentul Zilei > Monden > Metallica a anunțat primul show din 2020! Concertul va fi „în ton” cu pandemia
Metallica a anunțat primul show din 2020! Concertul va fi „în ton” cu pandemia

Metallica a anunțat primul show din 2020! Concertul va fi „în ton” cu pandemia

Legendara trupă heavy-metal Metallica a pregătit un show de senzație fanilor săi, primul din acest an.

Metallica a anunțat că va urca din nou pe scenă în acest an, doar că evenimentul va fi susținut într-o locație secretă. Mai exact, Hetfield & Co. vor performa în această locație secretă, iar concertul va fi transmis în cinematografele drive-in din America de Nord pe 29 august.

Numele proiectului din care va face parte acest concert este „Encore’s Drive-In Nights”. Metallica, ca și celelalte trupe și artiști internaționali, a fost nevoită să își reprogrameze concertele din acest an, din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, Metallica va concerta pe 29 august, primul show după o pauză de aproape un an. „Aducem experienţa Metallica live, într-un cinematograf din apropiere de voi, la 29 august, cu un concert filmat pentru marele ecran, prezentat de @encoredrivein”, a anunţat pe Twitter formaţia.

Biletele costă 115 dolari și vor fi puse în vânzare publicului larg pe 14 august pe site-ul ticketmaster.com. Fiecare bilet acoperă autoturisme de până la șase persoane.

Conceptul cinema drive-in

Show-ul trupei americane va fi proiectat digital pe un perete al unei locații (parcare unui mall, piață sau al loc liber), iar sunetul va fi transmis pe o frecvență pe care spectatorii o vor recepta la sistemul audio propriu al mașinii.

Conceptul de Drive In Show, care respectă normativele legale pe timp de pandemie și oferă publicului distracție în siguranță.

Mașina poate deveni mai mult decât un mijloc de transport, poate fi noul spațiu de divertisment. Din mașină, filmele și concertele pot fi privite și ascultate live, pe frecvența dedicată evenimentului (FM/la radio).

Concertul urmează să fie filmat „într-o locaţie din apropierea sediul trupei, din California de Nord” şi va fi „editat şi mixat de echipa de producţie premiată a formaţiei Metallica, la cele mai înalte standarde posibile”, conform unui comunicat de presă.

Fanii vor putea urmări, de asemenea, imagini surprinse în decursul celor patru decenii de carieră a trupei, distinse cu numeroase premii muzicale, inclusiv mai multe trofee Grammy.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: