Evenimentul Zilei > Actualitate > MESAJUL DE ADIO transmis de Emiliano Sala înainte de prăbușire: „Tată, dacă ai şti ce frică îmi e”
MESAJUL DE ADIO transmis de Emiliano Sala înainte de prăbușire: „Tată, dacă ai şti ce frică îmi e”

MESAJUL DE ADIO transmis de Emiliano Sala înainte de prăbușire: „Tată, dacă ai şti ce frică îmi e”

Cotidianul spaniol Marca a publicat câteva mesaje audio pe care le-a înregistrat cel ce trebuia să fie noul jucător al lui Cardiff City, Emiliano Sala, în timpul zborului spre Țara Galilor.

Lumea fotbalului este în stare de șoc, după ce avionul în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala (28 de ani) a dispărut de pe radar și nu a mai fost găsit. Jucătorul se afla în drum spre Țara Galilor pentru a semna cu noua sa echipă Cardiff City, plecând de la FC Nantes, gruparea franceză unde era coleg cu Ciprian Tătărușanu.

Mesajele audio transmise de Sala pe WhatsApp, în timpul zborului: 

„Salut, fraţii mei, ce faceţi zăpăciţilor?”

„Frate, sunt mort. Am fost aici la Nantes şi am făcut lucruri, lucruri, lucruri şi nu se mai terminau, nu se mai terminau.

Sunt aici, într-un avion, care pare că vrea să se prăbuşească, să se facă bucăţele şi merg la Cardiff pentru că mâine încep antrenamentele cu noua echipă. Voi ce mai faceţi fraţilor, totul bine?”.

„Dacă într-o oră jumătate nu aveţi veşti de la mine, nu ştiu dacă trimit pe cineva să mă caute pentru că nu ştiu dacă mă vor găsi, dar ştiţi ….. Tată, dacă ai şti ce frică îmi e!”.