Mesajele electorale ale candidaţilor din Ploieşti, la indigo

Mesajele electorale ale candidaţilor din Ploieşti, la indigo

Politicienii prahoveni care aspiră la diverse funcţii de conducere locale au împânzit Ploieştiul cu fluturaşi şi panouri publicitare, deşi campania electorală începe oficial abia peste două săptămâni.

Ceea ce este însă evident pentru trecători este fie lipsa de inspiraţie a şefilor de campanie, fie dorinţa de a fura voturi prin confuzie, din moment ce contracandidaţii îşi afişează mesaje aproape identice.

Mircea Cosma, candidatul PSD la Consiliul Judeţean Prahova, apare pe mai multe panouri publicitare cu sloganul „Ştim! Vrem! Facem!“ şi se recomandă drept preşedintele al CJ. Panotajul i-a scos din sărite pe alţi doi politicieni. Este vorba despre actualul viceprimar al Ploieş- tiului, Radu Socoleanu, care ţinteşte fotoliul de edil şef, şi de preşedintele CJ Prahova în funcţie, Florin Anghel, care îşi doreşte încă un mandat. „Eu am sloganul «Ştiu! Pot! Vreau!» încă de acum două luni, iar acesta apare pe materialele promoţionale pregătite din timp. Prin urmare, echipa PSD ar trebui să-şi schimbe mesajul ca să nu producă o confuzie în rândul electoratului“, spune Radu Socoleanu, candidat al Partidului Noua Generaţie Creştin Democrat (PNG-CD) la Primăria Ploieşti. Cu uzurparea de funcţii în instanţă La rândul său, Florin Anghel a declarat că îşi va consulta avocaţii pentru că, în cazul său, poate fi vorba despre o uzurpare de funcţii. „Domnul Cosma o să explice în instanţă şi cred că vinovaţii trebuie pedepsiţi“, a spus Anghel, candidatul Partidului Naţional Democrat Creştin (PNDC) la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova. De partea cealaltă, Mircea Cosma îşi susţine nevinovăţia.

„Cred că am voie să folosesc titulatura de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova şi experţii mi-au confirmat. În acel panou apare o poză veche de-a mea făcută la inaugurarea cartierului Carino, când eram preşedinte de judeţ. În ceea ce priveşte sloganul domnului Socoleanu, eu nu pot să-l comentez, dar se pare că vom merge pe acelaşi mesaj. Oricum, nu se mai poate schimba acum nimic“, a declarat Mircea Cosma.

Ne puteți urmări și pe Google News