Membru din juriul "MasterChef": "De două-trei ori pe an ajungem la fast-food“

Membru din juriul "MasterChef": "De două-trei ori pe an ajungem la fast-food“

Sorin Bontea, membru al juriului de la „MasterChef“, a explicat pentru EVZ de ce mânca la McDonald’s.

Unul dintre cei trei juraţi duri din emisiunea de la Pro TV "Master- Chef“, Sorin Bontea, a fost filmat în timp ce mânca la un fast-food cu soţia şi fiica, creând astfel o controversă mediatică. Însă Bontea, care i-a hrănit pe Nicolas Cage şi pe Madonna, a explicat pentru EVZ că, de două sau trei ori pe an, se duce cu familia la un asemenea local. "Este o modă printre cei de vârsta fiicei mele să meargă acolo, are colegi de clasă care uneori îşi aniversează ziua de naştere în astfel de locuri, prin urmare nu o pot ţine ca într-un glob de cristal, departe de tot ce este specific vârstei lor. Asta nu înseamnă însă că nu îi explic consecinţele negative ale consumului excesiv de astfel de produse. Copiii mei mănâncă zilnic preparate naturale, bazate pe fructe şi legume, mâncăruri p roa s p e te gătite în casă de soţia mea şi uneori de mine“, a mărturisit el.

Bontea nu vede relevanţa faptului că a fost surprins într-un asemenea loc. "Nu are nicio legătură cu ce se întâmplă în restaurantul unde gătesc eu sau în emisiune. În plus, în filmuleţul respectiv se vede clar că eu mâncam o salată“, a mai spus el. Sorin Bontea spune că în clipul video publicat pe internet mânca o salată. El şi-a învăţat fata că fast-food-ul e nociv în exces şi că trebuie să mănânce sănătos.

"Sigur că la Master- Chef nu voi accepta preparate fast-food pentru că nu asta înseamnă arta culinară. SORIN BONTEA, jurat la "MasterChef“

Un format dur cu bucătarii amatori "MasterChef“ este un format de succes şi în lumea întreagă, şi în România, unde abia a început în urmă cu câteva săptămâni. La fel ca în alte versiuni, cei trei membri ai juriului sunt cât se poate de duri cu pretendenţii la titlul de "MasterChef“. Aceştia sunt Sorin Bontea, chef la Radisson, Florin Dumitrescu, chef la L’Escargot, şi Cătălin Scărlătescu, chef la Howard Johnson. Dacă până acum în cele trei ediţii au fost prezentate preselecţiile şi prima eliminare, de marţi începe greul, cu primele probe de gătit.

Ne puteți urmări și pe Google News