Clipul a fost filmat la noua casă a familiei din Los Angeles și o arată pe Meghan într-o cămașă din denim, ținându-l pe micuțul Archie care se învârte fericit în poala memei sale.

De ziua micuţului  Meghan Markle s-a filmat citindu-i o poveste fiului ei. Ducesa de Sussex şi-a pus la dispoziţie notorietatea în slujba iniţiativei Save with stories, a asociaţiei Save the Children, care ajută copiii nevoiaşi, în special acum, în timpul crizei sanitare mondiale.

După cum se poate vedea în video-ul publicat pe Instagram de asociaţie, Archie a crescut şi este foarte năzdrăvan. În timp ce mama sa încearcă să-i citească povestea lui Duck Iepurele, micuţul nu pare prea convins şi ia o altă carte pe care i-o dă mamei sale s-o citească.

Deşi ducele şi ducesa de Sussex au renunţat la îndatoririle lor regale, n-au rupt definitiv legăturile cu Buckigham Palace. Regina Elisabeta a II-a i-a urat nepotului său o aniversare fericită.

Kensington Palace, prin principii Charles şi William, ca şi soţiile acestora, ducesele de Cornwall şi Cambridge,Camila şi Catherine, au făcut acelaşi lucru prin intermediul unei fotografii-amintire de la botezul lui Archie.