Așa cum relatam și noi, Meghan Markle și Prințul Harry au ales să trăiască departe de toate îndatoririle impuse de Casa Regală britanică și să se descurce pe cont propriu. Din clipa anunțului au curs speculațiile cu privire la ce vor alege ca model ducii de Sussex și după cine se vor inspira pentru a face bani.

Vorbind despre 60 de minute Australia,  Shalit,  expert regal, a spus: “Cred că este vorba despre o marcă de 1 miliard de dolari dacă nu mai mult”.

“Este fără precedent, niciodată un membru al Familiei Regale Britanice nu a fost pus în vânzare”.

Sunt voci care sugerează cuplului să aleagă un „amestec” de persoane publice de succes pentru a-și folosi mai bine faima. De exemplu Kardashian poate fi un model bun de urmat chiar dacă provin din din medii diferite. Aceasta a arătat că are forța și puterea de convingere de a vinde, iar câștigurile lui Kim sunt o dovadă clară de succes. Alte modele ar fi: Michelle Obama, Bill Clinton sau Blair care încasează sume uriașe doar pentru a ține tot felul de prelegeri pe diverse subiecte alese.

Ducii de Sussex au făcut deja primul pas odată cu apariția lor la Miami pentru a participa la un eveniment privat ”JP Morgan”. Harry a vorbit la în fața unora dintre cei mai influente persoane din lume, printre care Jennifer Lopez și Tony Blair.

O sursă a declarat pentru revista Page Six: „Harry a vorbit despre modul în care evenimentele din copilărie l-au afectat fiind nevoit să apeleze la un medic de specialitate pentru că sănătatea sa mintală. era în pericol. “Nu vrea ca Meghan și fiul lor Archie să treacă prin ceea ce a trecut el”, a mai spus sursa. Tot pe surse, se spune că ar fi încasat un milion de dolari, dar apropiaţii ducilor nu au dorit să comenteze despre acest aspect.

Cine este JP Morgan

Potrvit unor surse JP Morgan a cheltuit aproximativ 152 miliarde de lire sterline pentru firmele care sprijină și desfășoară activități de explorare a petrolului și gazului din Arctica. Iar acest lucru vine în contradicție cu ceea ce susțin ducii de Sussex, și anume că: „emisiile pun în pericol” viața pe Pământ. Mai mult, Organizația de caritate Rainforest Action Network (RAN), din SUA, a acuzat JP Morgan în urmă cu trei luni de practici care nu se potrivesc cu ceea ce declară.

Și totuși…ducii de Sussex au acceptat oferta

Decizia de a participa la acest eveniment a pus pe jar mass-media și social media deoarece ducele și ducesa de Sussex au vorbit anterior despre preocupările lor cu privire la starea mediului, ceea ce exact asta nu face JP Morgan. Dar cum banii sunt principala problemă a ducilor, se vor ”vinde” închizând ochii… dacă ”trebuie”.