Evenimentul Zilei > Actualitate > Meghan o sfidează pe Regină! Actrița târăște Casa Regală Britanică într-un scandal
Meghan o sfidează pe Regină! Actrița târăște Casa Regală Britanică într-un scandal

Meghan o sfidează pe Regină! Actrița târăște Casa Regală Britanică într-un scandal

Meghan Markle, soția celui mai mic dintre fiii prințului Charles, Harry, o sfidează pe Regina Elisabeta a doua, care le-a interzis să mai folosească referirile la monarhia britanică în acțiunile lor.

Meghan Markle le-a spus prietenilor că nu există niciun impediment legal care să-i interzică să-și folosească titlul princiar de Sussex, în afară de decizia reginei, informează Daily Mail.

Mai mult, soția lui Harry s-ar fi plâns prietenilor că nu ar trebui sp fie nicio problemă să folosească titlul de noblețe în scopuri comerciale, cât timp oricum Casa Regală Britanică nu-și dorește să intre în afacerile cu tricouri și creioane. Mai mult, fostta actriță le-a spus prietenilor că nu are timp pentru cei care o critică.

Potrivit sursei citate, Regina Elisabeta a doua a decis că cei doi soți nu mai au dreptul să folosească nicio referire la Casa Regală Britanică în afacerile lor de „branding”, în care Meghan și Harry au investit deja mii de dolari.

Actrița din „Suits” susține că proiectele sale, care ar fi non-profit, sunt mai importane decât orice altceva și că acestea vor avea succes cu sau fără folosirea referirilorla Coroană.

Meghan Markle susține că, atât timp cât Harry și fiul lor Archie au sânge regal, care nu le poate fi luat, vor fi mereu considerați prinți.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al cuplului a anunțat că Harry a convenit cu Regina Elisabeta, bunica sa, ca organizația să nu se numească „Fundația Regală Sussex”.

Deocamdată cei doi au cheltuit, se pare, sume imense de bani pentru a face siteul pentru organizația care ar fi vrut să se numească Sussex Royal, precum și cu înregistrarea internațională a mărcii.