„După ce camera se oprește, nu este cea mai prietenoasă”, spune cameramanul pentru dailymail.co.uk. El a dezvăluit că Meghan Markle avea reguli stricte și interzicea să i se filmeze picioarele.

”Era nepoliticoasă și răutăcioasă”, a explicat operatorul de imagine, precizând că actrița era genul de om care avea pretenția unui număr mare de oameni la dispoziția ei cărora le stabilea un set de reguli, inclusiv să nu i se filmeze picioarele.

Echipa ei ea ceva de genul personajelor din filmul ”Fete rele”, o gașcă mereu cu ochii pe oameni pentru a râde de ei.

La un moment dat a observat că Meghan avea o voce seacă, deshidratată așa că i-a sugerat să bea apă, dar ea a refuzat, spunând că nu vrea să „sune ca un robot”.

Operatorul video a adăugat că era ușor să lucrezi cu Meghan Marke pe platou. ”După ce spui  ”acțiune”, știe să-și facă treaba. Dar după ce camera se oprea, nu era cea mai prietenoasă persoană”.

Acum nu ar mai lucra cu ea, dacă i s-ar cere, spune cameramanul.  „Nu am fost impresionat de ea și sunt surprins că  l-a fermecat pe tip (Harry)”.

Picioarele lui Meghan au devenit un subiect fierbinte de conversație după ce,  în timpul unui tur regal în Noua Zeelandă s-a descălțat, dezvăluind ceea ce unii credeau că este o cicatrice dintr-o operație de îndepărtare a montului.

Și așa a devenit evident pentru echipa cameramanului de ce în timpul unei filmări, cu câțiva ani înainte, Meghan a spus că „își urăște picioarele”, scrie dailymail.co.uk.