Alt meci de POVESTE în ANGLIA. Gazdele au condus cu 3-1, oaspeții au trecut în avantaj, dar au pierdut cu 5-4!

Alt meci de POVESTE în ANGLIA. Gazdele au condus cu 3-1, oaspeții au trecut în avantaj, dar au pierdut cu 5-4!

Swansea s-a impus cu scorul de 5-4, în confruntarea cu formația Crystal Palace, disputată, sâmbătă, în etapa a 13-a din Premier League.

Meci senzațional, disputat, sâmbătă, în campionatul Angliei, între Swansea și Crystal Palace, două echipe de nivel mediu. Gazdele s-au impus cu scorul de 5-4, și au revenit pe final, după ce su fost conduse cu 3-4. Oaspeții au deschis scorul prin Zaha (19), dar la pauză a fost egalitate, după reușita lui Sigurdsson (39). În partea a doua, cei de la Swansea au trecut în avantaj prin „dubla” lui Fer, din minutele 66 și 68. A urmat o serie de trei goluri reușite de Palaca: Tomkins (75), Cork (82 - autogol) și Benteke (84), iar ultimele minute au fost incrtedibile. Fernando Llorente și-a trecut și el în cont „dubla” (90+1) și (90+3) și a adus trei puncte echipei sale.

Tot sâmbătă, Manchester City s-a impus în deplasarea de la Burnely, scor 2-1, iar Liverpool a câștigat pe teren propriu confruntarea cu Sunderland, scor 2-0. În clasament, „cetățenii” și „cormoranii” se află pe primele două poziții, la egalitate de puncte (30).

Ne puteți urmări și pe Google News