Urmăriți de ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor, steliștii s-au chinuit în jocul cu Viitorul, de la Chiajna, să obțină toate cele trei puncte. Salvatorul Stelei a fost, din nou, tânăra speranță din ofensiva campioanei, Gabi Iancu, care a marcat singurul gol al meciului, din penalty (52).

Fluierați de proprii fani

Evoluția „roș-albaștrilor” a lăsat de dorit. „Militarii” au fost protagoniștii unui joc slab, chinuit, la fel ca în partidele cu Ceahlăul și Ludogoreț, iar cei de 200 de fani ai Stelei prezenți la meci nu au uitat să-și taxeze favoriții în repetate rânduri. Suporterii steliștii au protestat la adresa jucătorilor, după ce o bună parte dintre fotbaliști au fugit la vestiare la finalul meciului de la Sofia, fără să-i salute. Altfel, Steaua a fost la un pas să piardă victoria. Constănțenii ar fi putut egala   situația pe tabela marcaj, însă șutul lui Benzar a nimerit bara porții lui Cojocaru (90).

La finalul partidei, Costel Gâlcă, tehnicianul formației din Ghencea, a fost de părere că formația sa putea să obțină un succes mult mai clar în fața dobrogenilor. „Noi ne-am făcut meciul greu, pentru că puteam câștiga mult mai clar. Viitorul a riscat, pentru că nu mai avea nimic de pierdut și a pus puțină presiune pe noi, dar mă bucur că am câștigat. Iancu era primul pe listă pentru a executa un evetual penalty. E foarte bine că el a avut încredere în el și că a marcat”,  a declarat Gâlcă.

Bourceanu a revenit în Ghencea

De partea cealaltă, Gheorghe Hagi, finanțatorul echipei Viitorul și fosta legendă a Stelei, și-a felicitat jucătorii, însă nu a ezitat să se lege de jocul slab al steliștilor. „Meritam să facem un rezultat bun. Am stat bine în teren. Jocul este bun, în creștere și sper să vină și rezultatele. Din păcate am avut ghinion. Eu cred că jucătorii mei au făcut un meci foarte bun, Steaua mai puțin”, a afirmat Hagi.

Mai mult, după sosirea lui Paul Papp de la Chievo, Steaua a dat încă o lovitură pe piața transferurilor. Alex Bourceanu va reveni în Ghencea, dar tot sub formă de împrumut. Trabzonspor, formația turcă de care aparține fotbalistul român, și-a dat acordul ca Bourceanu să îmbrace un sezon tricoul Stelei. Jucătorul în vârstă de 29 de ani va veni astăzi în țară, dar în ultima perioadă fostul căpitan al „roș-albaștrilor” a acuzat mai multe probleme medicale.