Mazăre o susţine pe Elena Udrea

Mazăre o susţine pe Elena Udrea

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Mamaia, că o apreciază pe Elena Udrea şi consideră că este un lucru bun ceea ce face secretarul executiv al Partidului Democrat Liberal în cadrul filialei PDL Constanţa.

"N-aş putea spune că discut des cu doamna Udrea, mă cunosc cu ea, ne-au făcut cunoştiinţă nişte prieteni comuni din Bucureşti. O apreciez, reprezintă noul val în politică, noua generaţie. Eu cred că e un lucru bun ce face ea la Constanţa. Îmi place la Elena Udrea faptul că este un politician bătăios, restul nu prea este stilul meu şi genul meu", a declarat Radu Mazăre.

În discurul susţinut de Stelian Duţu la şedinţa extraordinară a Consiliului de Coordonare Judeţean, pe data de 2 august, s-a sugerat că există o apropiere între primarul Mazăre şi coordonatorul PD-L de la Constanţa. Astfel, fostul lider constănţean al PD-L a spus că Elena Udrea Vorbeşte foarte des la telefon cu Radu Mazăre.

Elena Udrea coordonează împreună cu Valeriu Stoica activitatea filialei PDL Constanţa. Secretarul executiv îl susţine în fruntea partidului pe Ion Popescu, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene şi a fost de acord cu măsurile luate de Biroul Permanent Judeţean de excludere a 23 de membri, acuzaţi că ar face jocurile PSD-ului în cadrul PDL Constanţa.   Declaraţia lui Duţu vine în condiţiile în care celor excluşi din organizaţia judeţeană li se reproşase că au legături cu PSD local şi echipa Radu Mazăre.

Ne puteți urmări și pe Google News

(19:40)

Sursa:Mediafax