Matt Damon, Robert Pattinson şi J.Lo, printre prezentatorii Globurilor de Aur

Matt Damon, Robert Pattinson şi J.Lo, printre prezentatorii Globurilor de Aur

Un "Jason Burne", un vampir care topeşte inimile femeilor şi un "judecător" al American Idol vor prezenta anul acesta Globurile de Aur.

Asociaţia de Presă Străină de la Hollywood (HFPA) a anunţat ieri, prin site-ul de socializare Twitter, că  Matt Damon, Robert Pattinson şi Jennifer Lopez vor fi prezentatorii celei de-a 68-a ceremonii anuale de la Beverly Hilton Hotel, care se va desfăşura pe 1 ianuarie.

Gazdă a evenimentului va fi, pentru al doilea an consecutiv, actorul, producătorul şi scenaristul Ricky Gervais, considerat drept un vizionar cu privire la câştigătorii premiilor Oscar.

Damon va prezenta Premiul Cecil B. DeMille care, anul acesta, va fi decernat lui Robert de Niro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Premiile Globul de Aur sunt premii americane pentru filme şi seriale, oferite în fiecare an în timpul unei cine de lux. Acordate începând cu anul 1944 de către Asociaţia de presă străină de la Hollywood, Globurile de Aur ocupă un loc important în seria distincţiilor cinematografice, culminând cu Premiul Oscar.

Transmisia Globurilor se află pe locul trei în topul celor mai vizionate festivaluri ale anului, după Premiile Oscar şi Premiile Grammy. Premiile Globul de Aur sunt decernate la sfârşitul lunii ianuarie pentru filmele sau seriile TV rulate cu un an în urmă.