"Matrix" s-a clasat pe locul patru la "Britain’s got talent". VEZI CINE A CÂŞTIGAT

"Matrix" s-a clasat pe locul patru la "Britain’s got talent". VEZI CINE A CÂŞTIGAT

Românul Razy Gogonea a ieşit pe locul patru în urma finalei concursului "Britain’s got talent" care s-a disputat aseară.

Razy a făcut un adevărat spectacol pe scena concursului. Chiar dacă nu a avut decât o zi să pregătească numărul pentru că a participat la semifinala de vineri seară, românul a reuşit să facă cel mai spectaculos show de până acum.

În finală, Razy s-a îmbrăcat în alb, nu în negru, aşa cum obişnuise până acum, şi s-a folosit de efecte pirotehnice pentru a crea show-ul care a impresionat atât publicul, cât şi juriul.

Singurul dezamăgit de prestaţia românului a fost Simon Cowell. El a avut o problemă cu finalul dansului de trei minute al lui Razy. "Finalul nu a mers. Aveai nevoie de o explozie, dar nu ţi-a ieşit asta", i-a spus Cowell românului imediat după prestaţia sa.  

David Hasselhoff, pe de altă parte, l-a felicitat pe concurent "Fantastic!", a strigat el. "Nu credeam că poţi să dansezi mai mult decât ai făcut-o până acum", a adăugat membrul juriului. "Nu ştiam cum o să reuşeşti să faci numărul în numai 24 de ore, dar chiar ai reuşit", i-a spus Amanda Holden. "Îţi dai silinţa de fiecare dată când te vedem şi pentru asta te aplaud", a mai adăugat Amanda. Concursul a fost câştigat de Jai McDowall, un tânăr care a impresionat prin vocea lui puternică. El a câştigat 100.000 de lire sterline, premiul pus în joc de organizatori. Pe podium au mai urcat şi Ronan Parke, un puşti de 12 ani care a cântat melodia lui Kellz Clarkson, "Because of you" şi trupa New Bounce, patru băieţi care au cântat "Ain’t no sunshine", melodia lui Bill Withers.

Ne puteți urmări și pe Google News