Evenimentul Zilei > Actualitate > Maticiuc, despre Mădălina Ghenea: „Nu mă deranjează că e gravidă. E chiar în plan”
Maticiuc, despre Mădălina Ghenea: „Nu mă deranjează că e gravidă. E chiar în plan”

Maticiuc, despre Mădălina Ghenea: „Nu mă deranjează că e gravidă. E chiar în plan”

Codin Maticiuc a scris un text în care a vorbit despre una dintre cele mai frumoase românce: Mădălina Ghenea, în contextul în care vedeta este însărcinată.

„Probabil datorită faptului că am tot amintit de Mădălina Ghenea în textele mele, odată ce a rămas gravidă m-au şi sunat tabloidele să vadă ce părere am. Păi, să vă spun cum văd eu treaba asta", a scris Codin Maticiuc.

"Mădă e cu un tip frumos, bogat, de familie bună, cool, înalt şi stilat. Asta se vede din poze, articole sau orice. Dacă mergem pe ideea că suma viciilor este aceeaşi (deci şi a defectelor), atunci tipul trebuie să aibă ceva… ceva foarte rău", a adăugat acesta.

Maticiuc explică și ce trebuie să se întâmple ca el să aibă vreo șansă cu frumoasa româcă. 

"Eu fiind un băiat mic (la propriu și la figurat), superficial, meschin şi leneș am o singură variantă să o am pe doamna G: să mai scadă ea. Cum? Să facă doi-trei copii şi să fie abandonată de Mr. Perfect. Să mai îmbătrânească. Ceva celulită. Ceva vergeturi. Ceva ani așternuți pe față, gât şi coate. Cred însă că nu e suficient. Să-şi piardă un picior într-un accident teribil şi soţul s-o orbească total într-o ceartă conjugală".

 

"Aşa aş avea un pic de şansă şi eu. Mai bătrână, șchioapă, amortizată şi încasată, oarbă ca o cârtiță de câmp. Concluzia este una: faptul că e gravidă nu mă deranjează. E chiar în plan. Aştept să şi șchiopăteze, să şi orbească ca să-mi pot declara intențiile”, a scris Codin Maticiuc pe Internet.