Evenimentul Zilei > Actualitate > MINORE pentru COLONELUL de POLIȚIE! Acuzații explozive în scandalul Caracal
MINORE pentru COLONELUL de POLIȚIE! Acuzații explozive în scandalul Caracal

MINORE pentru COLONELUL de POLIȚIE! Acuzații explozive în scandalul Caracal

Noi dezvăluiri grele apar în cazul uciderii Alexandrei din Caracal. Martorul cheie a povestit cum o minoră a fost dată ofițer superior de Poliție

Cel care l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă, nimeni altul decât suspectul în cazul răpirii și, posibil, uciderii celor două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, rupe tăcerea, în direct la „Sinteza Zilei”.

Cel care l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă a declarat că minorele din preajma lui Gheorghe Dincă și a partenerului său de afaceri aveau o destinație foarte precisă: afaceriști și polițiști, scrie Cancan.

„Gheorghe Dincă apărea în prajma clientului meu cam la două săptămâni. O fată minoră a fost dată unui colonel de poliție care atunci era șeful IPJ Olt. Pentru ei, coruperea minorelor era un mod de viață. Cele mai multe fete corupte de Dincă pentru polițiști și afaceriști locali erau minore. Cu Poliția la vremea aceea era ca o familie. Dincă și asociatul său erau sub protecția totală a poliției, în sensul că aveau o putere financiară bunicică”, a declarat martorul.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: