Evenimentul Zilei > Actualitate > Liga I: Oţelul – FCM Târgu Mureş 1-0
Liga I: Oţelul – FCM Târgu Mureş 1-0

Liga I: Oţelul – FCM Târgu Mureş 1-0

Oţelul a învins FCM Târgu Mureş, scor 1-0, într-o partidă contând pentru etapa a IV-a a Ligii I la fotbal. Unicul gol al meciului a fost reuşit de Antal, din penalty.

În urma acestei victorii, Oţelul Galaţi a urcat în fruntea clasamentului Ligii I la fotbal, alături de revelaţia Gaz Metan Mediaş şi Dinamo.
La Galaţi a fost o căldură incredibilă, care şi-a pus amprenta pe evoluţiile celor două echipe. "Sunt 39 de grade, nu se poate juca fotbal, dar vom încerca", spunea, cu câteva ore înaintea meciului, pentru evz.ro, Marius Stan, preşedintele Oţelului.
Oţelul a început bine sezonul. Gălăţenii au contabilizat două victorii, 1-0 cu Sportul în Regie, 2-0 cu Pandurii pe malul Dunării, şi un egal, 0-0 în Giuleşti.

Oţelul – FCM Târgu Mureş 1-0
Marcator:
Liviu Antal (69, penalty)
– min. 69, Antal a marcat dintr-un penalty acordat în urma unui fault comis de Roman la Râpă. Centralul Istrate a dat penalty pentru Oţelul şi l-a eliminat pe Roman.

Oţelul: Grahovac – Râpă, Sârghi, S. Costin, Sălăgeanu – Neagu, Giurgiu – Iorga, Paraschiv, Ochiroşii – Pena
Antrenor: Dorinel Munteanu
Rezerve: Abraham, Perendija, Cârjă, S. Ilie, Viglianti, Antal, Elek

FCM Târgu Mureş: Dănălache – Pop, Cordoş, Fl. Moldovan, Topic – Casquero, Fl. Dan, Vagner, D. Roman – Stere, Gallardo Edu
Antrenor: Adrian Falub
Rezerve: Botoşer, Stângă, Pitiş, Didi, Vancea, Veljovic

Arbitri:  Istrate Dragoş – Oniţă Aurel, Dimancea Paul – Ivan Ionel