Evenimentul Zilei > Actualitate > Marin Barbu va antrena Astra
Marin Barbu va antrena Astra

Marin Barbu va antrena Astra

Marin Barbu îl va înlocui pe banca tehnică a echipei Astra Ploieşti pe italianul Nicolo Napoli, demis în urma rezultatelor mai slabe din ultimele etape din Liga I.

"Sper să salvez Astra de la retrogradare. E o muncă grea, dar sper să o duc la bun sfîrşit", a spus Marin Barbu, care va pregăti gruparea prahoveană în ultimele şase runde ale sezonului. Contractul său are şi o opţiune de prelungire a angajamentului pe o perioadă de doi ani.

Fostul antrenor al formaţiilor Foresta Fălticeni, UTA sau Dunărea Giurgiu va debuta la conducerea Astrei la sfârşitul săptămânii, la Piatra Neamţ, împotriva Ceahlăului – un meci foarte important în lupta pentru menţinerea pe prima scenă a fotbalului românesc. Astra Ploieşti, echipă care a promovat în acest sezon în Liga I, ocupă locul 13 în clasament, la doar trei puncte de ultimul loc retrogradabil.
Nicolo Napoli, demis

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.