Evenimentul Zilei > Actualitate > Mariana Câmpeanu: „Toate pârghiile de putere sunt încă la PDL”
Mariana Câmpeanu: „Toate pârghiile de putere sunt încă la PDL”

Mariana Câmpeanu: „Toate pârghiile de putere sunt încă la PDL”

PNL tot nu pare să se simtă la putere. Deşi USL şi-a numit oameni în fruntea mai multor instituţii, printre care Camera Deputaţilor, Senatul, TVR, SRR sau Avocatul Poporului, Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, se plânge că toată puterea este la... PDL.

"Toate pârghiile de putere sunt încă la PDL, nu sunt la noi. Toate, toate instituţiile sunt conduse de oameni numiţi de PD. Toate instituţiile, în afara de Guvern, în rest toate instituţiile sunt conduse de oameni puşi de PDL", a afirmat Câmpeanu, la sediul USL.

Aceasta nu a dorit să dea un exemplu în acest sens. "Toate. Daţi-mi dumneavoastră un exemplu care nu este aşa. Deci eu vă spun că toate în afara de miniştri şi secretari de stat, în rest în toate structurile din deconcentrate este la fel ca înainte", a adăugat ministrul Muncii, conform Agerpres.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.