FILMUL EVZ: Mariaj de Vegas

FILMUL EVZ: Mariaj de Vegas

Doi tineri fac dovada faptului că băutura, distracţia şi atmosfera din Oraşul Luminilor duc, uneori, la căsătorii-fulger.

Joy (Cameron Diaz), care tocmai s-a despărţit de iubitul ei, şi Jack (Ashton Kutcher), un pierde-vară afemeiat care a fost concediat de propriul său tată, se trezesc într-o dimineaţă în Las Vegas, dându-şi seama că s-au căsătorit.

Cum s-a ajuns aici? Pentru a-şi uita necazurile, cei doi au pornit spre Las Vegas, fiecare împreună cu cel mai bun prieten. Cunoscându-se, după ce sunt cazaţi din greşeală în aceeaşi cameră de hotel, ei ajung să se distreze împreună, se îmbată zdravăn, şi Joy se trezeşte a doua zi dimineaţă cu un inel pe deget, spre regretul ei şi al lui Jack.

Mai târziu, în cazino, cei doi cad de acord, în mod amiabil, să se despartă, dar chiar în momentul în care se îndepărtează unul de celălalt, Jack bagă moneda lui Joy într-un automat de jocuri de noroc şi câştigă jackpotul de 3 milioane de dolari. Din această cauză, „căsnicia” lor se complică.

Ne puteți urmări și pe Google News

Model şi actor sexy

Ashton Kutcher, tinerelul soţ al lui Demi Moore, a devenit unul dintre actorii cu mare căutare pe marele ecran. Cariera lui a început pe micul ecran, în postura de model pentru Calvin Klein, după care a fost distribuit în serialul de televiziune „70’s Show”, în rolul Michael Kelso, un tip prostuţ, dar sexy.

18.20 - HBO