Maria Constantin susține că ea este cea care întreținea casa de doi ani, adică din momentul în care s-au căsătorit, precizând că a renovat casa din banii săi, chiar dacă apartamentul în care locuiau era pe numele soțului.

”Eu cred că a clacat. Este o situație de criză pentru el. Sunt a 6-a soție. Eu am căutat o soluție să-mi ajut soțul. Am căutat pe google să caut un caz similar. Nimeni nu crede această poveste. Înțelegerea noastră era să mergem la notar. Eu am achitat taxa de divorț. Am ajuns de comun acord. Nu a fost vorba de niciun scandal. Nu a fost nicio urmă de violență. Sper să nu mă fi înșelat, eu așa vreau să cred. Nu mi-au dispărut bani pentru că toți banii pe care îi aduceam de la evenimente îi aduceam acasă. Banii erau pentru cheltuielile zilnice. În ultima perioadă eu țineam casa. Eu nu vreau să-l vorbesc de rău. Eu întrețineam casa. În ultimii ani el nu mai aducea niciun ban. De când ne-am căsătorit nu a mai adus bani în casă. Am renovat apartamentul care era pe numele lui. Mă simețeam ca la închisoare. E dureros pentru un om care câștigă foarte bine să plece cu un bagaj și să stea în chirie. În ultimii doi ani Marcel Toader nu a mai produs nimic”, a declarat Maria Constantin într-o emisiune TV, potrivit Spynews.ro.

Pe de altă parte, Marcel Toader declară că a găsit în mașină lenjeria intimă a soției sale, care conținea și „urme biologice” ale amantului.

Marcel Toader, noi DEZVĂLUIRI despre soția sa infidelă: „I-am găsit CHILOȚII în mașină!”

Cei doi au decis să divorțeze, iar pe 13 septembrie au termen la notar pentru semnarea divorțului în termeni amiabili. 

Maria Constantin, ANUNȚ de ULTIM MOMENT după ce Marcel Toader a dat-o în vileag că l-a înșelat