Cu toate acestea, Maria Ciobanu a decis că, ori cât de greu i-ar fi, nu poate să renunțe la marea ei pasiune: muzica. În urma sfaturilor date de medici, Maria Ciobanu a decis că din când în când mai poate susține recitaluri.

Recent, Maria Ciobanu a avut parte de unul dintre cele mai emoționante spectacole din viața ei. Aceasta a cântat alăuturi de fiica sa, Cameila Filip.

Maria Ciobanu a decis să se retragă și să stabilească în SUA. Pentru a își lua rămas bun de la public, maria Ciobanu a organizat 8 concerte.

Într-unul dintre evenimente, Maria Ciobanu a cântat alături de copiii ei, Camelia Filip, fiica stabilită peste Ocean, și Ionuț Dolănescu. Artista a cântat trei melodii, apoi a simțit nevoia să se scuze pentru prestația sa, chiar dacă a cântat ireproșabil.

„Ăsta este cursul vieții, dar vă mulțumesc pentru admirație”

„Dacă vreți să o cunoașteți pe Maria Ciobanu, vă rog să puneți CD-urile pe care le aveți. Azi, Maria Ciobanu nu mai cântă cum cânta. Ăsta e cursul vieții, dar vă mulțumesc din suflet pentru admirația voastră”, a transmis Maria Ciobanu celor prezenți, care au aplaudat-o minute în șir, scrie Fanatik.

 

Te-ar putea interesa și: