Mărci înregistrate la Pro TV

Mărci înregistrate la Pro TV

Andreea Esca, Neti Sandu, Andi Moisescu sau Mihai Dedu sunt doar câteva vedete care şi-au legat numele, în 15 ani, de istoria Pro TV-ului.

Cum ar fi arătat Pro TV fără Andreea Esca? Dar fără horoscopul de dimineaţă al lui Neti Sandu sau ironiile lui Andi Moisescu din weekend? Astăzi, televiziunea lider din România împlineşte 15 ani. La aniversare, cunoscute vedete se aliniază sloganului "România Da!", după un deceniu şi jumătate în aceeaşi televiziune.

Esca: "Şi eu sunt Pro TV"

"Cred că, după atâta vreme, buletinul de ştiri se identifică într-un fel cu imaginea mea şi eu mă identific, la rându-mi, cu el. E normal. Cariera mea înseamnă de fapt implicarea zilnică în realizarea acestui buletin informativ. Ne susţinem unul pe altul, ca doi prieteni de-o viaţă", spune Andreea Esca, realizator şi prezentator al principalului jurnal de ştiri.

Cea mai cunoscută imagine Pro nici nu se gândeşte să părăsească televiziunea care a consacrat-o. "Întrebare nu este dacă aş putea pleca din Pro TV, ci dacă aş vrea? Şi nu, nu vreau. Îmi place mult ceea ce fac, şi vorba sloganului: «Tu eşti Pro TV!». Adică şi eu sunt Pro TV".

Neti Sandu, aduce horoscopul la Ştirile Pro TV matinale: "În 1990 m-am apucat să studiez astrologia şi am ajuns la «Prieteni ProFM, salut! » pentru că ştiam să fac astrograme şi prezentam rubrica "Horoscopul vedetelor", spune ea.

În fiecare dimineaţă, la ştiri, ne întâlnim şi cu Mihai Dedu, care lucrează de 15 ani la televiziunea din Pache Protopopescu. "Pro TV înseamnă dorinţa de a face bine, de a informa, de a reuşi să fii pe placul telespectatorilor. De 15 ani e un medicament pentru oameni", ne spune el.

Cariera lui Andi Moisescu este legată exclusiv de Pro TV. "O frumoasă poveste de 15 ani, parte din cea mai frumoasă poveste profesională, care va împlini în curând 20 de ani. Căci în vara lui 1991 am avut inspiraţia, şansa, poate şi norocul să bat pentru prima oară palma cu Adrian Sârbu. Omul de la care am învăţat aproape tot din ceea ce ştiu şi fac azi", spune vedeta.

Andi Moisescu speră că, în curând, casa de producţie pe care o deţine va lansa încă două noi produse. "Dacă piaţa îşi va mai reveni puţin, cu Red Spike Film am pregătit încă două formate care nu mai aşteaptă decât să le punem în mişcare. Tot de tip magazin, în aceeaşi cheie veselă ca şi «ApropoTV»", spune Andi Moisescu.

"Cred că după atâta vreme buletinul de ştiri se identifică întrun fel cu imaginea mea şi eu mă identific, la rându-mi, cu el.", ANDREEA ESCA, Ştirile Pro TV

FOSTE IMAGINI PRO

Florin Călinescu

Plecarea lui Florin Călinescu în 2001 a zguduit televiziunea din Pache Protopopescu. Povestea "Omului milion" la Pro TV începe în 1994. Pe Adrian Sârbu îl cunoştea bine, şi noul proiect a fost doar continuarea prieteniei. "La început nu bănuiam ce o să devină Pro, ci doar puneam umărul la dezvoltarea televiziunii în România. Privind ce înseamnă acum TV am sentimentul că e ca şi cum te-ai ocupa de administrarea gropii Glina", spune Florin Călinescu. Cu toate acestea, vedeta are în plan câteva proiecte de divertisment cu care să revină pe sticlă, iar cap de listă e televiziunea PRO.

Ne puteți urmări și pe Google News