Evenimentul Zilei > Actualitate > Marcel Vela, așa cum nu l-ați mai auzit niciodată: ”Se anunțau ploi și vijelii, dar…”
Marcel Vela, așa cum nu l-ați mai auzit niciodată: ”Se anunțau ploi și vijelii, dar…”

Marcel Vela, așa cum nu l-ați mai auzit niciodată: ”Se anunțau ploi și vijelii, dar…”

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a vrut să arate că este un tip sensibil, chiar dacă gestionează cel mai greu moment.

Ministrul de Interne a transmis un mesaj românilor și nu i-a uitat pe subordonații săi, care au muncit de la primele ore ale dimineții.

„Astăzi este 1 Mai. Avem o zi superbă cu mult soare deși se anunțau ploi și vijelii. Urmărind jurnalul de știri din această dimineață, am văzut în Vama Veche un răsărit superb, dar era un răsărit singur. M-a impresionat un DJ care prin muzica lui făcea să răsune plaja printre pescăruși și valuri, spunând câteva cuvinte deosebite: <<Acum este așa, dar avem tot timpul din lume ca apoi să ne bucurăm de fiecare răsărit>>. Cu toții ne-am făcut planuri de 1 Mai, la distracții, la grătare, oricum, dar nu așa.

Ca întotdeauna, viața ne-a oferit imprevizibilul și ne-a dus aici, în mijlocul unei pandemii globale (…), a scris transmis pe pagina de Facebook.

El a precizat că au fost suplimentate efectivele Ministerului de Interne aflate în teren, pentru a preveni unele riscuri.

„Aş dori să salut colegii mei din MAI care sărbătoresc 1 Mai prin muncă. Încă de la prima oră sunt la datorie şi verifică dacă sunt respectate regulile care sunt menite să ne protejeze. Am suplimentat efectivele din teren pentru a preveni unele riscuri, pentru că vreau să fim cu toţi bine, vreau să ştiu că vom fi sănătoşi”, a mai spus Vela.