Evenimentul Zilei > Politica > Marcel Ciolacu anunță că previziunile legate de vot au fost greșite. „E același fenomen”
Marcel Ciolacu anunță că previziunile legate de vot au fost greșite. „E același fenomen”

Marcel Ciolacu anunță că previziunile legate de vot au fost greșite. „E același fenomen”

Liderul PSD a remarcat că prezența la vot este peste așteptări.

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a votat, astăzi, și a afirmat la ieșirea de la urne că așteaptă ca bucureștenii să aleagă continuitatea la nivelul edilului șef al Capitalei.

„Patru ani, atât municipiul cât şi judeţul vor fi pe mâna unor adevăraţi administratori şi cu siguranţă că vor continua dezvoltarea atât a municipiului cât şi a judeţului, sper ca în acelaşi ritm în care s-au dezvoltat în ultimii patru ani. Sunt ferm convins că şi bucureştenii astăzi vor alege continuitatea şi vor alege oamenii care le-au fost alături în această perioadă dificilă şi vor vota oamenii care au realizări şi care nu fac promisiuni.

Cred că perioada umilinţei faţă de medici, profesori, copii, părinţi şi bunici astăzi (…) ia sfârşit în România”, a declarat liderul Partidului Social Democrat.

Ciolacu a mai afirmat că predicțiile care vorbeau despre faptul că lumea nu va ieși la vot au fost greșite. „S-a întâmplat acelaşi fenomen pe care eu l-am anunţat, exact ca în Polonia, s-au făcut nişte estimări pesimiste, iar votul va fi optimist, şi prezenţa la vot la fel.”

Politicianul a precizat că oamenii ar trebui să iasă în număr mare la vot pentru că „îşi aleg gospodarii oraşelor şi ai judeţelor”. „Astăzi nu alegem oameni politici, astăzi nu alegem doctrine, astăzi alegem continuitate şi siguranţă”, a conchis Ciolacu.

A votat pentru ca Sectorul 1 să devină Capitala Capitalei

Altfel, Ioana-Felicia Constantin, candidat din partea PMP la Primăria Sectorului 1, a postat un mesaj pe Facebook după ce a votat. „Am votat devreme, în această dimineaţă, cu toată convingerea că doar prin votul nostru putem schimba în bine Bucureştiul şi toate localităţile din ţară. Am votat pentru ca Sectorul 1 să redevină Capitala Capitalei, un sector în care să ne bucurăm că trăim.

Bucureştiul are nevoie de competenţă. Am votat pentru ca Bucureştiul să reia marile proiecte de dezvoltare. Vă îndemn să mergeţi la vot! Votăm în condiţii de siguranţă, cu multă grijă pentru sănătatea noastră şi a celor din jur, dar e un vot care determină cum vom trăi în următorii 4 ani”

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: