Maramureş. Un antreprenor din Paris a organizat un Târg de Crăciun din bani proprii!

Maramureş. Un antreprenor din Paris a organizat un Târg de Crăciun din bani proprii!

Oamenii din Rozavlea, un sat de pe Valea Izei au avut o surpriză când un om de afaceri  a organizat un Târg de Crăciun pe propria cheltuială.

La acest eveniment au participat atât locuitorii din zonă, cât şi turişti aflaţi de sărbători pe Valea Izei.

Este vorba despre domnul Nicolae Orzac care a pus bazele unei afaceri de Design vestimentar în Franţa, unde a avut parte de un succes deosebit, reuşind să semneze contracte cu firme de prestigiu. Acesta a lucrat şi ca translator pentru Înalta Curte Franceză.

Generosul organizator este acum proprietarul unei companii de mobilier si design a organizat in central comunei, la câţiva paşi de Primăria Rozavlea, un Târg de Crăciun. Special este că micii, carnea de porc, vinul si colinzile au fost oferite gratuit. Discret si modest d-nul Orzac a evitat raspunsul la intrebarea cat a costat cinstirea celor aproximativ 150 de oameni care i-au vizitat târgul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Participanţii au avut ocazia sa cumpere la preturi simbolice obiecte de mobilier, decoratiuni de Crăciun, precum si diferite produse  toate confecţionate de compania d-nului Orzac.

Este lăudabil atunci cand oameni  intreprinzători se intorc  pe plaiurile natale, d-nul Orzac a lucrat 15 ani in Paris şi se bucură să-şi imparta bunăstarea  şi experienţa dobândită cu orice român care s-a aflat in perioada de iarnă pe Valea Izei.