O mamă a fost prinsă în timp ce avea relaţii sexuale cu un băiat de 14 ani, iar motivul ireal pe care l-a invocat femeie este pentru că a fost foarte, foarte beată. Minorul a întreţinut relaţii intime cu femeia, după ce a terminat programul şcolar. Tânărul a plecat de la ore spre casa Angelei, nicidecum spre locuinţa sa. Acolo, femeia l-a întâmpinat cu alcool şi au început să facă sex. Tânărul a rămas chiar peste noapte cu Angela, timp în care au consumat alcool, mai exact, mai multe sticle de prosecco.

PUTIN VREA SĂ BOMBARDEZE ROMÂNIA! Află cum au scăpat românii de furia Țarului de la Kremlin. BANCUL ZILEI

Incidentul a avut loc în vara anului 2015, însă a fost făcut public abia acum. Rudele tânărului au fost cele care l-au găsit în casa Angelei, dezbrăcat şi cu în mijlocul patului alături de femeia de 37 de ani.

Angela Gatt a fost ridicată de autorităţi şi închisă până la terminarea procesului. Ea a recunoscut, în cele din urmă, că a avut o relaţie intimă cu tânărul, însă s-a scuzat spunând că a fost mult prea beată şi nu a realizat ce a  făcut.

Am descoperit BANCUL CU CEAUŞESCU, Nixon şi Hruşciov, la care A RÂS ŞI NICOLAE CEAUŞESCU în momentul în care l-a auzit. Bancul zilei