Evenimentul Zilei > Actualitate > Mama lui Radu Mazare dezvăluie motivul nunții precicipitate a fiului său
Mama lui Radu Mazare dezvăluie motivul nunții precicipitate a fiului său

Mama lui Radu Mazare dezvăluie motivul nunții precicipitate a fiului său

Mama lui Mazăre a dezvăluit secretul pentru care fiul său dorește să se insoare în penitenciar. Ea a spus că adevăratul motiv pentru care fostul edil și-a cerut iubita de soție a fost pentru a-i recompensa dăruirea.

Mama lui Radu Mazăre e extrem de bucuroasă că fiul ei se însoară, deși crede că în condițiile date nu este chiar locul visat de ani buni.

 

'Vine spre sfârșitul lunii. Asta cu rochia, cu inelele e în sarcina lui Mihai, fratele lui. Nu se poate, nu ai ce să pregătești. Meniu nimic, zero. Chiar am întrebat și eu că soțul meu în 1975 a pus niște vin și a scris pe etichetă că se va deschide la nunta lui Radu, dar acum am întrebat și nu se poate. Nu știu cine vor fi nașii, își dorește pe cineva. La capitolul ăsta am lucrat destul de mult de-a lungul anilor să îl lămuresc să se însoare. Lumea s-a schimbat. Cred că acum o și iubește. Sunt împreună de ani de zile. E de apreciat că stă lângă el în situația asta. E de apreciat. A vrut să facă un gest care să îi compenseze într-un fel această dăruire a Roxanei", a declarat mama lui Radu Mazăre. 

 

Radu Mazăre şi iubita sa Roxana Mihalache au depus dosarele în cadrul Administraţia Naţională a Penitenciarelor, urmând să se căsătorească pe 5 iulie, atunci când fostul edil al Constanței împlineşte 51 de ani. 
Potrivit mirilor va fi o ceremonie simplă, urmând să fie prezente doar 10 persoane, o parte din familia Roxanei, o parte din familia lui Mazare