Evenimentul Zilei > Actualitate > Mama lui Dan Petrescu: „Îmi doresc din inimă să vină la Steaua”
Mama lui Dan Petrescu: „Îmi doresc din inimă să vină la Steaua”

Mama lui Dan Petrescu: „Îmi doresc din inimă să vină la Steaua”

Mama antrenorului insistă pentru ca fiul ei să-i preia pe "roş-albaştri" şi dezvăluie că "Bursucul" nu s-a obişnuit în Rusia cu călătoriile lungi cu avionul.

Dan Petrescu este din ce în ce mai aproape să semneze contractul de antrenor cu Steaua, echipa la care s-a format ca fotbalist şi pe care visează să o pregătească la un moment dat. Dacă în trecut excludea din capul locului orice negocieri cu Gigi Becali, ale cărui metode de lucru le detesta sincer (mai ales când acesta se amesteca în treaba antrenorului), acum "Bursucul" dă semne că s-ar înhăma să i se subordoneze celui mai mare scandalagiu din fotbalul românesc.

Buzduganul Mihai Stoica

Ca să-l atragă mai uşor în Ghencea pe Dan Petrescu, Gigi Becali şi-a călcat pe inimă şi a demarat tratativele cu Mihai Stoica. Cuplul Petrescu-Stoica a fost cheia succesului la Unirea Urziceni, iar fostul oier vrea să-l transfere la Steaua, ştiut fiind că "Bursucul" nu ar accepta să vină la o formaţie unde nu va exista un tampon între el şi patron.

La rândul lui, Becali acceptă să facă un compromis. În trecut, el a exclus orice colaborare cu "Meme", supărat că fostul său angajat în postul de manager l-a jignit public, iar acele cuvinte grele au ajuns la urechile copiilor săi.

Citiţi şi: MM Stoica, aproape de o revenire la Steaua

Nu crede în "Caşchetă"

"Am auzit la televizor că Dan este dorit la Steaua. Mi-aş dori din inimă să vină la clubul pe care îl iubeşte foarte mult. Aici ar fi mai aproape de familie… Acolo nu-i convin drumurile lungi pe care le face cu avionul", ne-a spus ieri Florica Petrescu, mama fostului internaţional.

Deocamdată, de Steaua se ocupă familia Iordănescu: fiul Edi şi tatăl Anghel. Cei doi nu prezintă prea mari garanţii în ochii patronului. În trecut, şeful din Ghencea îl ironiza constant pe "General", pe care îl numea "Caşchetă".

Mai mult, l-a acuzat că făcea selecţia pe şpagă, pe vremea când activa la echipa naţională. Dat în judecată pentru respectivele acuze, Becali a pierdut procesul.

Ilie a inspirat neîncredere

Nimeni n-a crezut că Ilie Dumitrescu va termina sezonul la Steaua, semn că în Ghencea incertitudinea este mai mare decât oricunde. O casă de pariuri din România a avut în ofertă pariul cu tema durata mandatului lui Ilie.

Agenţia "Super Bet Betting&Gaming", care avea pariul "Cât va rezista Ilie Dumitrescu la Steaua?", a prezentat ieri că 0 la sută dintre cei care au mizat au crezut ca antrenorul va termina sezonul la Steaua. Cei care au pariat că Ilie va pleca până pe 21 septembrie au primit cota 5.

PROBLEME

Ruşi neparolişti

Steliştii mizează pe faptul că Dan Petrescu nu este pe deplin mulţumit de condiţiile pe care le are la Kuban Krasnodar, echipă care a remizat ieri, în deplasare, cu Dinamo Sankt Petersburg, 0-0.

Cu 63 de puncte, Kuban conduce în clasamentul ligii secunde, având 12 puncte avans faţă de cea de-a doua clasată, Ural. Kuban are un lot firav, pe care şefii nu l-au îmbunătăţit, aşa cum au promis.

Totuşi, Dan Petrescu este reticent în privinţa revenirii la Steaua. După ce a sărutat steagul Rapidului, el a fost înjurat de public la fiecare apariţie ca adversar în Ghencea.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News